Pici baba és a csatos viszonya egymáshoz…

Több, mint két éve járnak hozzám az anyukák a babahordozási konzultációkra és egy folyamatosan visszatérő kérdést szeretnék most nektek megválaszolni.

Több konzultáción érkezett hozzám úgy anyuka a babájával, hogy azt hallotta a csatos hordozó még az ő kicsi babájához nem jó, mert azt ülni, állni tudástól lehet használni és az ő gyermeke még se nem ül, se nem áll, de mégis úgy érzi nekik az lenne a praktikus. Tudok-e nekik valami kompromisszumos megoldást ajánlani?

A válaszom egyértelműen NEM! Ugyanis nem kell kompromisszumot kötni, hiszen egyik testközeli babahordozóban sem ül a baba! Attól, hogy a babád picike és nem tud ülni és/vagy állni még nyugodt szívvel teheted csatos hordozóba, ha te azt szeretnéd és amennyiben az adott csatos hordozót rá lehet igazítani a babára: szépen körbe öleli és stabilan a hordozó személyen tartja! Ez pedig nem kompromisszum kérdése!

A csatos formázott babahordozók nagyon sok szempontból különböznek egymástól, például: anyaghasználatukban, állíthatóságukban, állíthatóságuk módjában! Emiatt a választásnál figyelembe kell venni, hogy az adott csatos hordozó meg tudja-e adni a babának a neki szükséges megtámasztást. Ezt minden esetben a személyes próba alapján lehet biztosan eldönteni és meglátni! Gyere és próbáld ki a Hordozó Kuckóban fellelhető akár újszülött kortól használható csatosokat és szerezz bizonyosságot te magad, hogy Nektek működik-e csatossal az élet! 😊 Pl.: Zensling, Fizio, Fidella, Tula, Liliputi, Manduca.

Amennyiben csatos babahordozóban megvalósulnak a babahordozás alapszabályai (melyekről itt olvashatsz bővebben), nem lényeges a babahordozó eszköz milyensége! Bátran próbálj olyant, amilyent szeretnél és el tudnád venne képzelni a hétköznapjaitokat!

Sok sikert Nektek a választáshoz!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com