Covid információk!

Hordozz otthon!

A bezárkózás/részleges bezárkózás miatt különösen fontos, hogy a szeretet, a folyamatosság, a hordozás megmaradjon a család életében.
– Ha eddig hordoztad a gyermeked, arra kérünk ne hagyd abba, nekik ez rendkívül fontos. Ne feledjétek, hogy a hordozó a szülőknek is szabadság; a gyermekeknek pedig rengeteg inger a fejlődésükhöz.
– Ha gondolkodsz a hordozáson, akkor szívesen segítünk a megfelelő fajta és típus kiválasztásában, beszerzésében is. Vedd fel velünk a kapcsolatot.

HordozóKuckó szeretettel vár minden
kedves érdeklődő családot!

Szolgáltatásaink nagy része zökkenőmentesen igénybe vehető!
Ezekről pár gondolatban:

  • Tanácsadások:

A konzultációink mindegyike egyéni, személyre szabott tájékoztatás, melyen megismerkedhetsz a babahordozás érzésével, ki próbálhatod a neked tetsző babahordozókat és természetesen kérdezhetsz bármit. Mini és Midi konzultációra kizárólag a Hordozókuckóban van lehetőség (Siófok, Széchenyi u. 26.). Maxi konzultációt akár az otthonotok kényelmébe is igénybe vehettek.
Mivel a konzultáció zárt térben történik, a jelenlegi szabályozás szerint minden hat éven felüli résztvevőnek maszkot kell viselnie. Mi felvesszük a maszkot, kérjük, Te is tedd azt ellenkezés nélkül. Vigyázzunk egymásra!

  • Bérlés:

Foglald le a hordozót, amelyet kölcsönözni szeretnél. Majd egyénileg egyeztetett időpontban személyesen vedd át tőlünk ingyenesen vagy kérd a postázás lehetőségét a rendelésed leadásakor.

A kölcsönözhető hordozóink folyamatosan tisztítva és fertőtlenítve vannak!
Minden bérlés után az adott hordozó átesik egy fertőtlenítésen, ami egy mosásból (ecettel és citromolajjal történik) és vasalásból áll, utána kap egy teafaolaj permetet is. Az olajok, amiket használok magas minőségű a doTerra cég által gyártott és forgalmazott esszenciális olajok (bővebb információk: www.doterra.com). Ezek miatt mindenki számára nagy biztonsággal használhatók a hordozóink Covid-19 vírus terjedésének idején!

  • Vásárlás:

Vásárold meg a hordozót, amely megtetszett a webshopunkban. Majd egyénileg egyeztetett időpontban személyesen vedd át tőlünk ingyenesen vagy kérd a postázás lehetőségét a rendelésed leadásakor.

  • Babamasszázs:

Jelenleg a korlátozások miatt ezt a szolgáltatásunkat nem tudod igénybe venni. Amint lazulnak a szigorítások jelezni fogjuk minden felületünkön, hogy mely időpontokban indulnak az új csoportok!

További boldog hordozós perceket – órákat – élményeket kívánunk!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com